Έκθεση Γενικού Ελεγκτή για το Γενικό ΝοσοκομείοΗ έκθεση του Γενικού Ελεγκτή απλά καταδεικνύει για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα της άμεσης εφαρμογής του ΓΕΣΥ με μονοασφαλιστικό σύστημα, με αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

Μετά το διορισμό του διοικητικού συμβουλίου του Ημικρατικού Οργανισμού αναμένουμε ότι σύντομα θα ακολουθήσει ο διορισμός του εκτελεστικού διευθυντή για να συσταθεί η διευθυντική ομάδα που θα υλοποιήσει την αυτονόμηση των κρατικών νοσηλευτηρίων.

Επείγει ταυτόχρονα να διαμορφωθεί ένα χρονοδιάγραμμα για την αναβάθμιση ή και επέκταση της υποδομής των κρατικών νοσηλευτηρίων και του εκσυγχρονισμού του τεχνολογικού εξοπλισμού έτσι ώστε να μπορούν τα κρατικά μας νοσηλευτήρια με την εφαρμογή του ΓΕΣΥ να ανταποκριθούν με επιτυχία σε έναν υγιή ανταγωνισμό με τον ιδιωτικό τομέα.

Ως Συμμαχία Πολιτών και ο υποψήφιος Πρόεδρος Γιώργος Λιλλήκας σταθήκαμε απέναντι από εκείνες τις κομματικές ηγεσίες που προσπάθησαν και ακόμη προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τα μεγάλα οικονομικά, ιδιωτικά συμφέροντα, προσπαθώντας με τρικλοποδιές να επιβάλλουν το πολυασφαλιστικό σύστημα. Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για την υγεία όλων των πολιτών.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Υγεία #ΓενικόΝοσοκομείο

1 view0 comments
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης