Διακύβευμα προεδρικών εκλογώνΓιώργος Λιλλήκας

Λίγες ημέρες πριν τις Προεδρικές εκλογές, στις δημόσιες συζητήσεις και στις ανακοινώσεις των επιτελείων πρωτοστατούν οι ατάκες και τα ευφυολογήματα, αφήνοντας έξω δυστυχώς την ουσία των εκλογών που είναι η εκλογή του πιο άξιου και έμπειρου πολιτικού που θέλει και κυρίως μπορεί να βγάλει την Κύπρο και το λαό της από τα προβλήματα και τα αδιέξοδα.

Στις 28 Ιανουαρίου οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν το όραμα που έχουν για την πατρίδα τους. Θέλουν να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία που διέψευσε κάθε υπόσχεση; Θέλουν να εμπιστευτούν το μέλλον τους σε νεόκοπους πολιτικούς που στηρίζονται στον παλαιοκομματισμό και στη διαπλοκή ή να στηρίξουν τον μοναδικό υποψήφιο που στηρίζεται στη δύναμη των πολιτών;

Ο υποψήφιος Πρόεδρος κ. Γιώργος Λιλλήκας έχει αποδείξει διαχρονικά, με την εμπειρία του και την υπεύθυνη του στάση στην πολιτική ζωή, ότι εργάζεται μόνο για το καλό της Κύπρου και δεν άγεται και φέρεται από τα κομματικά συμφέροντα και τις συνδιαλλαγές.

Καταθέτει συνεχώς Προτάσεις που εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο τους πολίτες και όχι τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα ή τις τράπεζες.

Σέβεται και ακούει τους πολίτες και για τούτο ζητά επιτακτικά να γίνει άμεσα δημοψήφισμα στο οποίο επιτέλους να ρωτηθούν οι ίδιοι οι πολίτες για τη μορφή της λύσης που επιθυμούν. Και δηλώνει ρητώς ότι όποιο είναι το αποτέλεσμα θα το σεβαστεί και θα το εφαρμόσει.

Σε αυτές τις εκλογές τη δύναμη την έχουν οι πολίτες και τους εμπιστευόμαστε.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΠροεδρικέςΕκλογές #Προεδρικές2018

5 views0 comments