ΨευδοεκλογέςΚωνσταντίνος Φιλαρέτου

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον όλες τις εξελίξεις στην τουρκοκυπριακή κοινότητα και ως εκ τούτου οι παράνομες εκλογές στα κατεχόμενα έχουν τη δική του σημασία αλλά δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις για τις πραγματικότητες της τουρκικής πολιτικής στο Kυπριακό.

Έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι είναι η Τουρκία που κάνει κουμάντο στα κατεχόμενα και είναι η Τουρκία που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στα κατεχόμενα.

Εκείνο που είναι πολύ σημαντικό είναι να εξετάσουμε όλες τις τελευταίες εξελίξεις και κυρίως τις τουρκικές μεθοδεύσεις στην κυπριακή ΑΟΖ στο Εθνικό Συμβούλιο.

Μπορεί να βρισκόμαστε τρεις εβδομάδες πριν από τις Προεδρικές εκλογές αλλά αυτό δεν πρέπει να μας εμποδίζει στα θέματα που μπορούμε και πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα σοβαρότητα, με εθνική ομοψυχία αλλά και να λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα έναντι της τουρκικής προκλητικότητας.

Επαναλαμβάνουμε την πρόταση του Γιώργου Λιλλήκα για άμεση σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου.

Θεωρούμε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί διαθέτουν την πολιτική ωριμότητα, την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα να εξετάσουν χωρίς προεκλογικές σκοπιμότητες ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Το οφείλουμε στο λαό και στην πατρίδα μας.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Κυπριακό #Ψευδοκράτος #Εκλογές

2 views0 comments