Άμεση Σύγκλιση Εθνικού Συμβουλίου για αντιμετώπιση τουρκικών προκλήσεων στην Κυπριακή ΑΟΖΟ Γιώργος Λιλλήκας απέστειλε χθες επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στους πολιτικούς αρχηγούς προτείνοντας τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου ώστε να εξεταστούν προληπτικά μέτρα αντίδρασης για τους τουρκικούς σχεδιασμούς στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε τρεις εβδομάδες πριν από τις Προεδρικές Εκλογές, θεωρούμε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί διαθέτουν την πολιτική ωριμότητα, την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα να εξετάσουν χωρίς προεκλογικές σκοπιμότητες ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Αναμένουμε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί θα ανταποκριθούν θετικά στην πρόταση του Γιώργου Λιλλήκα ώστε να συνδιαμορφώσουμε μια εθνική πολιτική και ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης και αποτροπής των τουρκικών σχεδιασμών.

Μέχρι στιγμής έχουμε λάβει μόνο μια απάντηση από ένα πολιτικό αρχηγό ο οποίος για τους δικούς του λόγους δηλώνει ότι δεν θα συμμετάσχει σε συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΑΟΖ #Κυπριακό #ΕθνικόΣυμβούλιο

1 view0 comments
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης