Κατανοητή η άρνηση των υποψηφίων ΠτΔ για άλλα debatesΓιώργος Λιλλήκας

Παρά τις δημόσιες τοποθετήσεις τους, στην πράξη αποδεικνύεται ότι τα επιτελεία Αναστασιάδη – Μαλά – Παπαδόπουλου δεν επιθυμούν τη διεξαγωγή δημόσιων συζητήσεων των υποψηφίων τους.

Είναι κατανοητό γιατί τα επιτελεία Αναστασιάδη – Μαλά – Παπαδόπουλου δεν ήθελαν να γίνουν περισσότερα debates μεταξύ των υποψηφίων Προέδρων της Δημοκρατίας.

Κατανοούμε την αδυναμία του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου να εξηγήσει στον κυπριακό λαό ποιο είναι το «σωστό περιεχόμενο» στη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία και γιατί για πέντε χρόνια στήριζε την οικονομική πολιτική του Νίκου Αναστασιάδη.

Όπως κατανοούμε την αδυναμία του κ. Μαλά να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η ηγεσία του ΑΚΕΛ στήριζε την πολιτική Αναστασιάδη στο κυπριακό.

Κατανοούμε επίσης ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επιθυμεί να αποφύγει το δημόσιο διάλογο και να απαντήσει για τα πεπραγμένα της πενταετίας του.

Ο Γιώργος Λιλλήκας επιθυμεί να γίνει ελεύθερος και δημοκρατικός δημόσιος διάλογος ώστε οι πολίτες να κρίνουν και να συγκρίνουν τις προτάσεις όλων των υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο Γιώργος Λιλλήκας είναι έτοιμος οποιαδήποτε μέρα και ώρα του ζητηθεί να παραστεί σε δημόσια συζήτηση με άλλους ανθυποψηφίους του.

Οι Κύπριοι πολίτες έχουν δικαίωμα να δουν τους υποψηφίους Προέδρους να συζητούν ελεύθερα για να διαμορφώσουν άποψη. Αυτό το δικαίωμα τους το στερούν οι κύριοι Αναστασιάδης-Μαλάς-Παπαδόπουλος.

#ΣυμμαχίαΠολιτών

1 view0 comments