Διόγκωση των μη εξυπηρετούμενων δανείωνΗ διόγκωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που ακολούθησε τα τελευταία πέντε χρόνια η κυβέρνηση Αναστασιάδη με τη στήριξη του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Είναι η πολιτική του κουρέματος και της μείωσης μισθών που οδήγησε φερέγγυους και συνεπείς πολίτες να αδυνατούν να σήμερα πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Η πώληση εμπορικών μη εξυπηρετούμενων δανείων από τράπεζες σε ξένα ταμεία είναι το πρώτο βήμα πριν από την πώληση και στεγαστικών δανείων αμέσως μετά τις προεδρικές εκλογές.

Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα δεν μπορεί να είναι μέρος της λύσης του προβλήματος. Το 2018 είναι μια κρίσιμη χρονιά για το μεγάλο πρόβλημα των μη εξυπηρετούμενων δανείων και πρέπει να βρούμε λύσεις προτού να υπάρξουν σοβαρές κοινωνικές επιπτώσεις.

Η πρόταση του Γιώργου Λιλλήκα για δημιουργία Ταμείου Χρηματοπιστωτικών Διευκολύνσεων και υπό όρους κούρεμα δανείων είναι μια πρόταση win-win για τις τράπεζες και τους δανειολήπτες χωρίς να επιβαρύνονται ούτε σεντ οι φορολογούμενοι.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Μηεξυπηρετούμεναδάνεια #Πώλησηδανείων

Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης