Αποφυλάκιση συνανθρώπων μας μετά από εκδήλωση της Συμμαχίας Πολιτών


Ως Συμμαχία Πολιτών είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποφυλακίζουμε συμπατριώτες μας, οικογενειάρχες και δυσπραγούντες που λόγω της οικονομικής κρίσης βρέθηκαν στη φυλακή για μικροοφειλές.

Μετά την εκδήλωση με τίτλο: «Σπάζουμε τις φυλακές του χρέους. Φέρνουμε το Θαύμα των Χριστουγέννων», η Συμμαχία Πολιτών με τη συγκινητική βοήθεια των πολιτών, αποφυλακίζει ή πληρώνει τα ποσά ώστε να αποφύγουν την φυλάκιση για 5 συμπολίτες μας.Ταυτόχρονα δόθηκαν αγαθά πρώτης ανάγκης σε άλλους συνανθρώπους μας που τα είχαν ανάγκη.

Οι εκδηλώσεις του Κινήματος που έχουν γίνει πλέον θεσμός, είναι μια πράξη υπευθυνότητας, απέναντι σε ένα Κράτος, που συμπεριφέρεται απάνθρωπα στους συνανθρώπους μας που ενώ δεν φταίνε, έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση που έφερε η κακοδιαχείριση και η διαφθορά Κυβερνώντων και τραπεζιτών. Είναι μια ελάχιστη προσπάθεια κοινωνικής πολιτικής απέναντι σε αυτούς που αποδέχτηκαν το κούρεμα και στη συνέχεια πολιτεύτηκαν με τα σκληρά και αντιλαϊκά μνημονιακά νομοσχέδια.

Οι αποφυλακίσεις έγιναν μετά από την καθοδήγηση και της Γενικής Εισαγγελίας, την οποία και την ευχαριστούμε δημόσια για την άμεση ανταπόκριση της, η οποία επέλεξε τους συνανθρώπους μας με βάση ανθρωπιστικά κριτήρια και με έμφαση στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις.

Το θαύμα των Χριστουγέννων επιτεύχθηκε χάρη στη συμβολή των μελών της Συμμαχίας Πολιτών, των εθελοντών και των εκατοντάδων πολιτών που παρευρέθηκαν στην εκδηλώση η οποία πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Σπάζουμετιςφυλακέςτουχρέους #Παζαράκι

0 views0 comments