Επίσκεψη Γ. Λιλλήκα στο Μακάρειο Νοσοκομείο


Θέλω να συγχαρώ το ιατρικό, το νοσηλευτικό προσωπικό και τη διεύθυνση του Μακάρειου Νοσοκομείου για το έργο που επιτελούν. Το επίπεδο σήμερα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους ασθενείς και ιδιαίτερα στα παιδιά μας, στηρίζεται κατά κύριο λόγο στις μεγάλες προσπάθειες, την αγάπη και το ενδιαφέρον του ιατρικού και του νοσηλευτικού μας προσωπικού και γι’ αυτό θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.

Πιστεύουμε ότι η προσπάθεια για αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών, για αναβάθμιση του εξοπλισμού και των υποδομών των κρατικών μας νοσηλευτηρίων και ιδιαίτερα των υπηρεσιών που προσφέρονται στα παιδιά θα πρέπει να είναι συνεχής και αδιάκοπη. Θεωρούμε ότι με την εφαρμογή του ΓεΣΥ, με την υλοποίηση της πρώτης φάσης για την αυτονόμηση των νοσοκομείων θα διευκολυνθεί ακόμα περισσότερο η προσπάθεια για την αναβάθμιση της παρεχόμενης φροντίδας στους ασθενείς και ιδιαίτερα στα παιδιά.

Όσον μας αφορά θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την εφαρμογή του ΓεΣΥ και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια η οποία θα στοχεύει να αποκτήσει ο λαός μας και οι ασθενείς ένα γενικό σχέδιο υγείας που δικαιούται να έχει όπως έχουν όλοι οι υπόλοιποι ευρωπαίοι πολίτες.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΜακάρειοΝοσοκομείο

2 views0 comments