Γιορτή Χριστουγέννων - Μέρες αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύηςΓιορτή Χριστουγέννων - Αλληλεγγύη και Αγάπη

Βρισκόμαστε δύο μέρες από τα Χριστούγεννα, μέρες γιορτής, μέρες αγάπης. Να συγχαρώ ειλικρινά τον αγαπητό φίλο Λουκά Φουρλά, τους ΟΥΚ, τον Σύνδεσμό Ελπίδα για την σημερινή τους εκδήλωση ανθρωπιάς.

Η μάχη κατά του καρκίνου πρέπει να είναι μια μάχη ολόκληρης της κοινωνίας. Ιδιαίτερα η μάχη που δίνουν τα παιδιά με τον καρκίνο, πρέπει να συγκινεί αλλά και να βρίσκει συμπαραστάτες τον κάθε άνθρωπο στον πλευρό και των παιδιών αλλά και των οικογενειών που υποφέρουν.

Ταυτόχρονα, θέλω να καλέσω το Υπουργείο Υγείας ιδιαίτερα για τα θέματα που αφορούν την υγεία των παιδιών να διαθέσει ότι καλύτερο και όσο περισσότερα μπορεί. Κάθε παιδί που υποφέρει είναι πόνος για την ίδια την κοινωνία. Είναι πληγή για την κοινωνία.

Ταυτόχρονα να καλέσω όμως και όλους τους συμπολίτες, τους συνανθρώπους μας, ο καθένας όσο και όπως μπορεί, αυτές τις μέρες αγάπης να τις μετατρέψουμε σε μέρες προσφοράς, σε μέρες αλληλεγγύης που αρμόζουν στον πολιτισμό μας, την ιστορία μας και όπως αυτός ο λαός σε δύσκολες συνθήκες το έχει επιδείξει παμπολλές φορές.

Ευχαριστώ και χρόνια πολλά σε όλες/ους.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Φουρλάς #Γιορτή

3 views0 comments