Γιατί τα επιτελεία της χλιδής αρνούνται τον διάλογο;Κωνσταντίνος Φιλαρέτου

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μια έντονη διολίσθηση του πολιτικού πολιτισμού και αντί διαλόγου και ελεύθερη ανταλλαγή επιχειρημάτων, οι πολίτες παρακολουθούν καβγάδες και χτυπήματα κάτω από τη μέση ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που περνά ο τόπος μας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες, θεωρούμε ότι εκείνο που χρειάζεται είναι η κατάθεση προτάσεων και ο ελεύθερος διάλογος ώστε οι πολίτες να κρίνουν ποιος είναι εκείνος ο υποψήφιος Πρόεδρος που έχει την εμπειρία, την ωριμότητα, τις ικανότητες και την αξιοπιστία να ηγηθεί της Κύπρου την επόμενη πενταετία.

Γι’ αυτό προ(σ)καλούμε ξανά όλα τα επιτελεία σε τηλεοπτικές συζητήσεις για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τους πολίτες ανά θεματική όπως είναι: το κυπριακό, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, η αποκατάσταση των κουρεμένων, η ενέργεια, η κοινωνική πολιτική, τα μέτρα στήριξης των νέων, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και άλλα.

Είναι αδιανόητο το 2017 να γίνεται μόνο μια συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων για όλα τα θέματα στο παρά – πέντε των εκλογών. Αυτές είναι νοοτροπίες που εκφράζουν και εξυπηρετούν μόνο το παλαιοκομματικό κατεστημένο. Αν η απάντηση τους είναι ξανά αρνητική ας εξηγήσουν στους πολίτες γιατί αρνούνται να συμμετάσχουν σε ζωντανές συζητήσεις και ελεύθερο διάλογο.

Ιδιαίτερα εκείνα τα επιτελεία που επιλέγουν μια προεκλογική χλιδής, ας εξηγήσουν στους πολίτες γιατί αρνούνται το διάλογο και την ανταλλαγή επιχειρημάτων.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Χλιδή #Επιτελε

1 view0 comments