Συνάντηση Γ. Λιλλήκα με Σύνδεσμο Αστυνομίας ΚύπρουΣύνδεσμος Αστυνομίας

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Ευχαριστούμε τον κ. Λιλλήκα για την πλήρη και διαχρονική του στήριξη

Σε συνάντηση που είχαμε σήμερα μαζί με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργο Λιλλήκα, ως Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου, παραθέσαμε πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν στο Σώμα όπως το μισθολόγιο και το ωράριο εργασίας. Είχαμε για άλλη μια φορά την πλήρη και διαχρονική στήριξη του κ. Λιλλήκα και για αυτό τον ευχαριστήσουμε δημόσια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΛΛΗΚΑΣ

Απόλυτα δικαιολογημένα τα αιτήματα τους για αυτό και έχουν τη στήριξη μου

Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Αστυνομίας για την ενημέρωση. Όντως τα αιτήματα που αφορούν στο ωράριο εργασίας αλλά και στις μισθολογικές κλίμακες, είναι απόλυτα δικαιολογημένα. Το κράτος πρέπει να άρει τη δυσμενή διάκριση σε βάρος των Σωμάτων Ασφαλείας και να τους αντιμετωπίσει ισότιμα όπως είναι οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι. Τα αιτήματα τους είναι απόλυτα δικαιολογημένα για αυτό και έχουν τη στήριξη μου.

Ταυτόχρονα θεωρώ υποχρέωση του κράτους να προσφέρει ότι καλύτερο στα Σώματα Ασφαλείας και μεταξύ των άλλων υποχρεώσεων που θεωρώ ότι το κράτος πρέπει να εκπληρώσει είναι και η παροχή ασφάλισης για τη σωματική τους ακεραιότητα. Όταν οι αστυνομικοί εκτελούν τα καθήκοντα που τους αναθέτει η Πολιτεία θέτουν σε κίνδυνο και τη ζωή τους και τη σωματική τους ακεραιότητα και είναι αδιανόητο να αναλαμβάνουν οι ίδιοι τα έξοδα σε περίπτωση που τραυματιστούν. Αυτό είναι υποχρέωση του κράτους να τους το παρέχει.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΣύνδεσμοςΑστυνομίας #ΚυριάκοςΧαραλάμπους

2 views0 comments