Ανεργειακό επίδομα ξενοδοχοϋπαλλήλωνΓια άλλη μια χρονιά οι άνθρωποι που στηρίζουν την ξενοδοχειακή βιομηχανία, κινδυνεύουν να περάσουν τις γιορτινές ημέρες στην ανέχεια.

Είναι κατανοητό ότι σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία κλείνουν τέλος Οκτωβρίου και υπάρχει πάρα πολύ δουλειά από μέρους των Κοινωνικών Ασφαλίσεων για διεκπεραίωση των αιτήσεων Ανεργειακού Επιδόματος.

Είναι δεδομένο ότι σε πολλές περιπτώσεις και ο σύζυγος και η σύζυγος βρίσκονται στο ίδιο επάγγελμα και ταυτόχρονα και οι δύο άνεργοι.

Δυστυχώς όμως η Κυβέρνηση Αναστασιάδη αφήνει για άλλη μια χρονιά τους ανθρώπους αυτούς, στους οποίους στηρίζεται η ποιότητα του τουριστικού μας προϊόντος, στο έλεος του Θεού.

Ως Συμμαχία Πολιτών προτείνουμε όπως το Υπουργείο Εργασίας επανεξετάσει την όλη διαδικασία για την καταβολή ανεργειακού επιδόματος των ξενοδοχοϋπαλλήλων και να στελεχώσει με περισσότερο προσωπικό το τμήμα αυτό, σ αυτή τη χρονική περίοδο για γρηγορότερη διεκπεραίωση των αιτήσεων με στόχο να πληρωθούν οι άνεργοι το συντομότερο δυνατόν και με προτεραιότητα να πληρωθεί τουλάχιστον ένας εκ των συζύγων όπου και οι δύο είναι άνεργοι πριν τα Χριστούγεννα.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Ανεργειακόεπίδομα #Ξενοδοχοϋπάλληλοι

6 views0 comments
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης