Παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας της Συμμαχίας Πολιτών www.symmaxiapoliton.orgΜε ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε τη νέα ιστοσελίδα της Συμμαχίας Πολιτών. Μια ιστοσελίδα όπου οι πολίτες της χώρας μας γίνονται Συμμέτοχοι στη Δημοκρατία. Ακούγεται η φωνή τους για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν και τους απασχολούν. Εδώ ενημερώνεται ο κάθε πολίτης για τα μικρά και τα μεγάλα θέματα του τόπου μας και όπου οι δικές του προτάσεις έχουν λόγο και χώρο.

Η ιστοσελίδα της Συμμαχίας Πολιτών είναι ένα λαμπρό παράδειγμα διαφάνειας και ενημέρωσης, όπου οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν ξεκάθαρα για τις θέσεις και τις προτάσεις του Κινήματος χωρίς υπεκφυγές, μισόλογα και κρυμμένα μηνύματα. Όπου οι πολίτες μπορούν να διαμορφώσουν και να εμπλουτίσουν τις προτάσεις του Κινήματος με τις παρεμβάσεις τους, εκφράζοντας ελεύθερα τις απόψεις τους ενισχύοντας τη Συμμετοχική Δημοκρατία.

Η ιστοσελίδα της Συμμαχίας Πολιτών δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από οποιαδήποτε άλλη πολιτικού περιεχομένου ιστοσελίδα σε Εθνικό επίπεδο. Μια ιστοσελίδα που μπορεί ο οποιοσδήποτε να την επισκεφθεί είτε από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, είτε από την ταμπλέτα του ή ακόμη και από το κινητό του τηλέφωνο.

Οι πέραν των 150 εσωτερικών σελίδων περιλαμβάνουν πλούσιο υλικό το οποίο είναι χωρισμένο σε κατηγορίες όπου εύκολα μπορεί να βρει ο καθένας την πληροφόρηση που επιθυμεί. Η ιστοσελίδα είναι χωρισμένη στα ακόλουθα:

  • Ποιοι είμαστε – Οργανόγραμμα του Κινήματος με τα στελέχη ανά Επαρχία και ανά Σώμα

  • Ιδρυτική διακήρυξη – Πολιτική Ιστορία

  • Θέσεις και Προτάσεις για το Κυπριακό, την Οικονομία, την Υγεία κ.α.

  • Ημερολόγιο με τις καθημερινές δραστηριότητες της Συμμαχίας Πολιτών

  • Κοινοβουλευτικό Έργο – Προτάσεις νόμου – Ερωτήσεις Βουλευτών – Θέματα προς συζήτηση – Τι ψήφισε το Κίνημα και Τοποθετήσεις και Ομιλίες των Βουλευτών της Συμμαχίας Πολιτών στη Βουλή

  • Γραφείο Τύπου – Καθημερινές ανακοινώσεις του Κινήματος υπό τύπου Blog αλλά και Βίντεο

  • Σελίδα για τα Μέλη αλλά και τα υποψήφια Μέλη του Κινήματος όπου μπορούν να εγγραφούν στη Συμμαχία Πολιτών, να ανανεώσουν τη συνδρομή τους ή να εγγραφούν στους καταλόγους σημαντικών ενημερώσεων

  • Επικοινωνία με τα γραφεία της Συμμαχίας Πολιτών ανά Επαρχία αλλά και κατευθείαν με τα στελέχη της Γραμματείας και της Πολιτικής Συγκλήτου

  • Ετήσιες εκθέσεις όπου είναι δημοσιευμένοι οι εξελεγμένοι λογαριασμοί της Συμμαχίας Πολιτών για πλήρη διαφάνεια

Η ιστοσελίδα εμπλουτίζεται σε καθημερινή βάση με στόχο την ενημέρωση των πολιτών στα θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν. Στόχος είναι η δημιουργία επιπρόσθετων σελίδων ανά Επαρχία, όπου οι πολίτες θα μπορούν άμεσα να ενημερώνονται για τις δράσεις του Κινήματος σε τοπικό επίπεδο.

Η ιστοσελίδα του Κινήματος δημιουργήθηκε από την εταιρεία DNA Business Development and Marketing Consultants την οποία ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και αποτέλεσμα.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Ιστοσελίδα #Website #DNA

0 views0 comments