ΣΥΚΑΛΑ - Κούρεμα ΚαταθέσεωνΣΥΚΑΛΑ - Κούρεμα καταθέσεων

Είναι προκλητικό αυτοί που ψήφισαν υπέρ του κουρέματος καταθέσεων, σήμερα να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την κοινωνική αδικία που οι ίδιοι προκάλεσαν.

Αντί αυτοί που κούρεψαν την ποιότητα ζωής των πολιτών να αναλάβουν τις ευθύνες τους, κρύβονται πίσω από την προεκλογική εκστρατεία και υπόσχονται τα πάντα στους πάντες γιατί προφανώς δεν θα χρειαστεί ποτέ να τα εφαρμόσουν. Είναι εύκολο να υπόσχεσαι τα πάντα όταν γνωρίζεις πως δεν θα χρειαστείς ποτέ να τα υλοποιήσεις.

Η Συμμαχία Πολιτών και ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας δεν υπόσχονται θαύματα ούτε στο ΣΥΚΑΛΑ, ούτε στους κατόχους αξιογράφων, ούτε σε άλλους που έχουν πληγεί από το κούρεμα καταθέσεων.

Ο στόχος μας είναι η μερική αποκατάσταση της αδικίας σταδιακά με τρόπο ισομερή και δίκαιο. Δεν πρόκειται να αποκατασταθούν οι θεσμικοί επενδυτές που γνώριζαν το ρίσκο της επένδυσης τους και πολύ περισσότερο δεν πρόκειται να επιβαρυνθεί ο φορολογούμενος πολίτης.

Η πρόταση του Γιώργου Λιλλήκα για τους κουρεμένους καταθέτες είναι ισορροπημένη, κοινωνικά δίκαιη και δεν επιβαρύνει τους φορολογούμενους πολίτες. Θέτει συγκεκριμένους και υλοποιήσιμους στόχους για αποκατάσταση της αδικίας εναντίον των Κυπρίων καταθετών.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Κούρεμακαταθέσεων #ΣΥΚΑΛΑ

1 view0 comments