Χοροεσπερίδα Φιλών και Υποστηρικτών της Υποψηφιότητας του Γ.Λιλλήκα στη Δερύνεια


Μαζικά και με έκδηλο ενθουσιασμό εκατοντάδες πολίτες από όλο το φάσμα του πολιτικού χώρου παρευρέθησαν στην Χοροεσπερίδα Φιλών και Υποστηρικτών της Υποψηφιότητας του Γιώργου Λιλλήκα χθες βράδυ στην Δερύνεια για να δηλώσουν με την παρουσία και τον παλμό τους, την συμπαράσταση τους στον υποψήφιο Πρόεδρο των Πολιτών, στον υποψήφιο Πρόεδρο της Αξιοπρέπειας και του Ήθους, στον υποψήφιο Πρόεδρο που τολμά να συγκρουστεί με το παλαιοκομματικό κατεστημένο της διαφθοράς και της διαπλοκής, τον άνθρωπο της Αλλαγής και της Ελπίδας, τον Γιώργο Λιλλήκα.

Σύνοψήη Ομιλίας Υποψηφίου Προέδρου Δημοκρατίας Γιώργου Λιλλήκα στο χώρο εκδηλώσεων «Ζάππειον Πάλλας» :

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζω απόψε σε έναν αγώνα αγνό, τίμιο που δεν έχει κανένα άλλο σκοπό από το να ανατρέψει το κατεστημένο που ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί την πατρίδα μας.

Σας καλώ όλοι μαζί να δώσουμε αυτήν την μάχη με ένα και μοναδικό στόχο , να αλλάξουμε την Κύπρο. Δεν μας αξίζει η Κύπρος της μιζέριας και του ανθρώπινου πόνου, της δυστυχίας. Μας αξίζει μια καλλίτερη Κύπρος που να μας κάνει περήφανους αλλά και να δίνει προοπτικές και ελπίδα στα παιδία μας. Για αυτήν την Κύπρο σας καλώ να δώσουμε μαζί τον αγώνα στις επόμενες 40 μέρες.

Με την δική σας δύναμη δεν έχω αμφιβολία ότι θα φέρουμε ξανά το χαμόγελο στα χείλη των Κυπριών. Θα αναστήσουμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια που κάποιοι την καταπάτησαν. Θα δώσουμε προοπτική όχι σε εμάς, αλλά στις επόμενες γενιές.

Καλούμαστε να δημιουργήσουμε τις προοπτικές που θα φέρουν τα παιδία μας πίσω από τις ξένες πατρίδες, για να υλοποιήσουν τα όνειρα τους μαζί με τις οικογένειες τους.

Αυτός ο κλήρος έπεσε σε εμάς και εμείς οφείλουμε να τον εκπληρώσουμε μαζί στο ακέραιο. Το καθήκον που έχουμε σε αυτές τις εκλογές είναι να βγάλουμε την Κύπρο από το βάλτο, από τα αδιέξοδα που την βύθισαν κακές πολιτικές και στο Κυπριακό και στην Οικονομία και στην κοινωνική πολιτική.

Σε αυτές τις εκλογές αναμετράτε το σάπιο με το αγνό, η διαπλοκή με την ηθική, η μιζέρια με την ελπίδα, η μοιρολατρία με την αγωνιστικότητα και την διεκδικητηκότητα. Αναμετράτε το κατεστημένο με τις ηγεσίες του έναντι των πολιτών. Νικητές θα βγουν οι πολίτες γιατί αυτή η χώρα ανήκει στους πολίτες και όχι στα κόμματα.

Αυτήν την φορά έχουν συστρατευθεί μαζί μας χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας που μετάνιωσαν για την ψήφο τους το 2013. Αυτήν την φορά η ανατροπή είναι ακόμα πιο κοντά και στο χέρι μας είναι να την φέρουμε.

Η Κύπρος και η εθνική μας υπόθεση δεν αντέχει επανάληψη των ίδιων λαθών , ούτε υπάρχει η πολυτέλεια πειραματισμών από άπειρους πολίτικούς πάνω στην Εθνική μας υπόθεση. Δεν προσφέρεται το Κυπριακό για πειραματισμούς αρκετά πειραματίστηκαν στην οικονομία δεν θα τους επιτρέψουμε να το κάνουν και στην εθνική μας υπόθεση.

Μια κακή και άδικη λύση στο Κυπριακό μπορεί να μας καταστήσει την τελευταία γενιά των Ελλήνων σε αυτό το νησί και αυτό δεν δικαιούμαστε να το ανεχτούμε. Έχουμε χρέος να το αποτρέψουμε.

Η πρόταση μας είναι ο ίδιος ο Κυπριακός Ελληνισμός με δημοψήφισμα άμεσα να αποφασίσει εάν θα αποδεχτεί ή όχι την λύση που αυτοί διαπραγματεύονται. Θέλουμε ο Κυπριακός Ελληνισμός να αποφασίσει ποια λύση θέλει. Αυτό σημαίνει Δημοκρατία. Δεν θα πρέπει να ξαναβιώσουμε όσα βιώσαμε το 2004 και το 2013.

Η πολιτική του Νίκου Αναστασιάδη δεν χρεοκόπησε μόνο στο Κυπριακό, χρεοκόπησε και στην Οικονομία. Μαζί χρεοκόπησαν και οι ηγεσίες του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ.

Ο Νίκος Αναστασιάδης «πέτυχε» στο Κυπριακό να μας κυβερνά με την στήριξη της ηγεσίας του ΑΚΕΛ και στην οικονομία με την στήριξη της ηγεσίας του ΔΗΚΟ.

Η ηγεσία του ΔΗΚΟ δεν είναι άμοιρη ευθυνών, εξέλεξε και συγκυβέρνησε με τον Δημήτρη Χριστόφια και τον Νίκο Αναστασιάδη. Του οποίους σήμερα επικρίνουν.

Δυστυχώς την χρεοκοπία στο Κυπριακό και στην Οικονομία δεν την πληρώνουν οι ηγεσίες του παλαιοκομματικού κατεστημένου, την πληρώνει ο λαός μας, ο κάθε άνθρωπος και οικογενειάρχης, ο άνεργος και οι μετανάστες νέοι μας, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι μη προνομιούχοι.

Κούρεψαν όχι μόνο τις καταθέσεις αλλά τις ελπίδες και τα όνειρα του λαού και των παιδιών μας.

Ένας τρόπος υπάρχει να λύσουμε όλα αυτά τα προβλήματα. Να απαλλαγούμε από αυτούς που τα δημιούργησαν. Σε εμάς έπεσε ο κλήρος να φέρουμε την πραγματική αλλαγή στον τόπο μας.

Θέλοντας να αναχαιτίσουν το κίνημα της αλλαγής και της ανατροπής έχουν στήσει ένα καλοστημένο παιχνίδι με τις δημοσκοπήσεις. Επιχειρούν να

χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις για αυτό σας καλώ να μην τους επιτρέψετε να σας απογοητεύουν και να σας αποθαρρύνουν, αντίθετα κάθε δημοσκόπηση να είναι για εμάς ένα βήμα μεγαλύτερης προσπάθειας να τους διαψεύσουμε όπως το 2013.

Αυτό έκαναν όλοι οι έξυπνοι λαοί και σε άλλες ευρωπαϊκές και μη χώρες. Ανέτρεψαν τις δημοσκοπήσεις. Η πραγματική δημοσκόπηση είσαστε εσείς εδώ.

Ο λαός μας γνωρίζει πολύ καλά πως στο Κυπριακό ο Νίκος Αναστασιάδης και ο Στάυρος Μαλάς είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Ο λαός μας γνωρίζει πολύ καλά πως στην Οικονομία ο Νίκος Αναστασιάδης και ο Νικόλας Παπαδόπουλος είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

Είναι για αυτό το λόγο που ο λαός μας θέλει πραγματική αλλαγή και όχι παραλλαγή και αυτήν την αλλαγή καλούμαστε να φέρουμε. Αλλαγή όχι προσώπων αλλά προοπτικής για τον τόπο.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΓιώργοςΛιλλήκας #Χοροεσπερίδα #Δερύνεια

3 views0 comments