Ψευδοκαυγάς επιτελείων για το πρώτο κούρεμα και την οικονομική καταστροφήΓιώργος Λιλλήκας

Χάθηκε εντελώς το μέτρο της λογικής στις προεκλογικές αντιπαραθέσεις. Μετά και τις χθεσινές δηλώσεις Ντάισεμπλουμ, ορισμένοι υποψήφιοι ξέχασαν αυτά που οι ίδιοι έλεγαν και στήριζαν.

Το επιτελείο Αναστασιάδη πανηγυρίζει για τα εύσημα που του δίνει ο Ντάισεμπλουμ, γιατί «πέτυχε» να ληστέψει τις καταθέσεις των συμπολιτών του.

Το επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου προτάσσει ότι «Το πρώτο κούρεμα δεν ίσχυε, διότι δεν προστάτευε τις καταθέσεις κάτω των 100 χιλιάδων ευρώ». Είναι όμως ο ίδιος ο κ. Παπαδόπουλος που στις 3 Σεπτεμβρίου του 2013 σε εκπομπή στο ΡΙΚ με τη δημοσιογράφο Ελίτα Μιχαηλίδου δήλωνε ότι μετάνιωσε που δεν ψήφισε το πρώτο κούρεμα. https://www.youtube.com/watch?v=FGQmSEEGOoc

Και τέλος το επιτελείο Μαλά κατακρίνει τον κ. Αναστασιάδη για τις επιλογές του στην οικονομία, όταν επί διακυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια προσκλήθηκε η Τρόικα, φορτώθηκε με ELA η Λαική Τράπεζα για να περάσουν οι εκλογές και όταν ο ίδιος ο κ. Μαλάς, την ημέρα εκλογής του κ. Αναστασιάδη τον πήρε τηλέφωνο και του είπε αυτολεξεί «να αφήσει τα μασκαραλίκια και τα υπογράψει το μνημόνιο»

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1530727543630141&id=100000787294521

Την ώρα που οι συνένοχοι καβγαδίζουν μεταξύ τους για το ποιος φταίει ολιγότερο εμείς προτάσσουμε το κούρεμα δανείων μέσα από την Ίδρυση Ταμείου Χρηματοπιστωτικών Διευκολύνσεων το οποίο θα εξαγοράσει με σημαντική έκπτωση τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των πολιτών που έχουν υποθήκη το σπίτι τους αξίας μέχρι 350 χιλιάδες ευρώ και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που έχουν υποθήκη το επαγγελματικό τους υποστατικό αξίας μέχρι τις 300 χιλιάδες ευρώ. Δικαιούχοι θα είναι μόνο όσοι ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και που η κρίση τους μείωσε τα εισοδήματα τους. Το κόστος του κουρέματος των δανείων θα το υποστούν οι τράπεζες, προς όφελος των δανειοληπτών.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Ψευδοκαυγάς #Οικονομικήκαταστροφή #Αναστασιάδης #Παπαδόπουλος #ΣταύροςΜαλάς #Μαλάς

4 views0 comments