Επίσκεψη Ερτογάν στην ΑθήναΓιώργος Λιλλήκας

Οι προκλητικές και απαράδεκτες δηλώσεις Ερντογάν στην Αθήνα αποκάλυψαν το πραγματικό πρόσωπο και τις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας.

Συγχαίρω τόσο τον Πρόεδρο όσο και τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας κύριους Προκόπη Παυλόπουλο και Αλέξη Τσίπρα για τις εθνικά αξιοπρεπείς θέσεις που πρόταξαν. Απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα δεν χωρούν ούτε αυταπάτες ούτε υποχωρήσεις.

Θλίψη προκαλεί η προσπάθεια της Κυπριακής Κυβέρνησης και του επιτελείου του κ. Αναστασιάδη να ωραιοποιήσει τα μηνύματα Ερντογάν.

Αναμένω ότι μετά τα όσα δημόσια εξέφρασε ο Ερντογάν οι κύριοι Αναστασιάδης και Μαλάς θα αναθεωρήσουν τη θέση τους για συνέχιση των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κρανς Μοντάνα.

Η Κύπρος και η Εθνική μας υπόθεση δεν αντέχουν άλλες αυταπάτες και επανάληψη των ίδιων λαθών. Δεν αντέχουν άλλες μονομερείς υποχωρήσεις.

Η Εθνική μας υπόθεση στην τραγική θέση που βρίσκεται δεν προσφέρεται για πειραματισμούς πολιτικής απειρίας.

Τώρα είναι η ώρα για να επιστρατεύσουμε όλες τις εμπειρίες και ικανότητες που διαθέτουμε για να θέσουμε το Κυπριακό σε νέα βάση και νέα πορεία με διεκδικητικότητα και αποτελεσματικούς σχεδιασμούς.

Τώρα είναι η ώρα να ρωτηθεί ο λαός μας για το μοντέλο και την ποιότητα λύσης που θέλει. Το δημοψήφισμα είναι η μόνη δημοκρατική οδός για να αποφασίσει ο λαός για το μέλλον του.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Ερτογάν #Αθήνα #Κυπριακό

2 views0 comments