Επίσκεψη Γ. Λιλλήκα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας


Η σημερινή επίσκεψη είναι συνέχεια του καθημερινού διάλογου που έχουμε με τους πολίτες και τους εργαζόμενους έτσι ώστε να γνωρίζουμε καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ταυτόχρονα να παρουσιάζουμε τις δικές μας Προτάσεις για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Μπορεί η Κυβέρνηση Αναστασιάδη να διατείνεται ότι έχει θέσει την Κυπριακή οικονομία σε ανάπτυξη όμως η πραγματική οικονομία που αντανακλά στην ανεργία αλλά και στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων συνεχίζει να βρίσκεται πολύ πιο πίσω από το επίπεδο που βρισκόταν το επίπεδο ζωής μας το 2008. Άρα η Κυβέρνηση Αναστασιάδη θα πρέπει να ενσκήψει, αν και δεν της έμεινε πλέον χρόνος, στα ουσιαστικά προβλήματα. Είναι ένα πράγμα να διατυμπανίζει ότι υπάρχει πλεόνασμα και είναι άλλο πράγμα να αντιμετωπίσει τις ανάγκες του λαού μας ειδικά των ευάλωτων ομάδων. Αν η Κυβέρνηση Αναστασιάδη είχε την ελάχιστη κοινωνική ευαισθησία ένα μέρος από το πλεόνασμα θα έπρεπε ήδη να το είχε διαθέσει για να βελτιωθεί η ζωή αυτών των ανθρώπων.

Είναι για αυτό που επιβάλλεται να υπάρξει αλλαγή διακυβέρνησης, ώστε η νέα Κυβέρνηση να έχει κοινωνική ευαισθησία και να κατανέμει με δικαιότερο τρόπο τον εθνικό πλούτο.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΑεροδρόμιοΛάρνακας #ΑεροδρόμιοΓλαύκοςΚληρίδης

3 views0 comments