Οι νέοι οφείλουν να πάρουν το μέλλον στα χέρια τουςΕκλογές

Λίγες ημέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας για εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Εκλογών χαρακτηρίζει καταθλιπτική την εικόνα σε σχέση με τον αριθμό των αιτήσεων για εγγραφή νέων ψηφοφόρων.

Αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο του παλαιοκομματικού συστήματος το οποίο αρνείται να αποδεχθεί την Πρόταση νόμου που καταθέσαμε εδώ και 15 μήνες στη Βουλή για να γίνεται αυτόματη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους όλων των νέων οι οποίοι συμπληρώνουν το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Δυστυχώς το παλαιοκομματικό κατεστημένο θέλει τους νέους να παραμένουν στην αποχή, γιατί ακριβώς έχει την ικανότητα να εγγράφει εκείνο το μικρό αριθμό μόνο των νέων που είναι στρατευμένοι στα κόμματα.

Η αποχή συμφέρει και εκτρέφει το παλαιοκομματικό σύστημα. Καλούμε τους νέους να εγγραφούν και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Καλούμε όλους τους νέους που νοιώθουν να μην έχουν προοπτική στην πατρίδα μας από την κακή διαχείριση και την λανθασμένη οικονομική του Κράτους, όλους τους νέους που έχασαν την ελπίδα τους για ένα καλύτερο μέλλον, να αναλάβουν οι ίδιοι την πρωτοβουλία να γραφτούν στους εκλογικούς καταλόγους και μαζί να δώσουμε την μάχη για να ανατρέψουμε το παλαιοκομματικό κατεστημένο και να φέρουμε την ελπίδα πραγματικά στον τόπο μας.

Οι νέοι οφείλουν να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Εκλογικόςκατάλογος #Εκλογές #Προεδρικές2018

5 views0 comments