Φιλανθρωπική εκδήλωση Συμμαχίας Πολιτών. Σπάζουμε τις φυλακές του χρέους.Σπάζουμε τις φυλακές του χρέους

Η Συμμαχία Πολιτών διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση στήριξης των οικογενειών που λόγω οικονομικών προβλημάτων κινδυνεύουν με φυλάκιση ή που ήδη ένας ή και οι δύο γονείς έχει φυλακιστεί.

Πέρσι και πρόπερσι καταφέραμε με τη δική σας βοήθεια να αποφυλακίσουμε συμπολίτες μας οικογενειάρχες, που βρέθηκαν στη φυλακή λόγω ανεργίας και μικροοφειλών. Οι αποφυλακίσεις έγιναν έπειτα από την καθοδήγηση και της Γενικής Εισαγγελίας, η οποία επέλεξε με βάση ανθρωπιστικά κριτήρια και με έμφαση στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις.

Συνεχίζουμε για τρίτη χρονιά με στόχο να μπορέσουν ακόμη περισσότεροι συμπολίτες μας να περάσουν Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ-4:00 μ.μ στο Πάρκο Ακρόπολης στον Στρόβολο.

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν: ΄Αης Βασίλης με δώρα, Φουσκωτά παιχνίδια, μπισκοτοκατασκευές, βόλτα με πόνυ, κατασκευές με νερομπογιές, ψάρεμα, φύτευση σε γλαστρούλες, μαθήματα χορού, χειροτεχνίες, κοσμήματα, γλυκά, φαγητά, ποτά, οικολογικά και βιολογικά προϊόντα.

Χρειάζονται και χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων.

Θα σας περιμένουμε !

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Σπάζουμετιςφυλακέςτουχρέους

2 views0 comments