Ανεύθυνες αντιπαραθέσεις επιτελείων περί εκποιήσεωνΓιώργος Λιλλήκας


Είναι πρόκληση για τους Κύπριους πολίτες να γίνεται αντιπαράθεση και ανταλλαγή επικρίσεων μεταξύ των Επιτελείων του κ. Μαλά και κ. Παπαδόπουλου για το ποιος ευθύνεται για τις εκποιήσεις και τον κίνδυνο να βρεθούν χιλιάδες οικογένειες συμπατριωτών μας χωρίς στέγη.

Οι πολίτες γνωρίζουν την πραγματικότητα και η πραγματικότητα είναι ότι τεράστιες ευθύνες φέρει η διακυβέρνηση Δημήτρη Χριστόφια, που με την κακή της οικονομική πολιτική οδήγησε την κυπριακή οικονομία σε βαθιά κρίση και προσκάλεσε στην Κύπρο την Τρόικα.

Ευθύνες ασφαλώς φέρει ο ΔΗΣΥ και το ΔΗΚΟ που ψήφισαν τον νόμο για τις εκποιήσεις.

Για αυτό ούτε η υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά, ούτε η υποψηφιότητα Νίκου Αναστασιάδη, ούτε η υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου αποτελούν επιλογές που μπορούν να φέρουν πραγματικά λύσης που να εξυπηρετούν τους Κύπριους πολίτες.

Και οι τρείς αυτές υποψηφιότητες φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η κυπριακή κοινωνία.

Αποτελούν μέρους του προβλήματος και για αυτό δεν μπορούν να αποτελέσουν την λύση του προβλήματος.

Ο κ. Αναστασιάδης κούρεψε τις καταθέσεις, κούρεψε τις ελπίδες των νέων ανθρώπων.

Εμείς θέλουμε να κουρέψουμε τα δάνεια για να ξαναφέρουμε την ελπίδα στους Κύπριους αλλά και ταυτόχρονα για να σώσουμε την πρώτη κατοικία.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Επιτελεία #Αντιπαράθεση #Εκποιήσεις

1 view0 comments