Ταμεία ΠρονοίαςΑνδρέας Θεμιστοκλέους

Ενόψει Προεδρικών εκλογών κάποιοι κάνουν θεαματικές μεταλλάξεις. Είναι απίστευτο ότι σήμερα το επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου εμφανίζεται ως υπερασπιστής των Ταμείων Προνοίας. Τα Ταμεία Προνοίας μπορούσαν να εξαιρεθούν από το κούρεμα αλλά δυστυχώς κάποιοι αρνήθηκαν αυτή την εξαίρεση.

Η αποκατάσταση των Ταμείων Προνοίας αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες του Γιώργου Λιλλήκα και θα υλοποιηθεί μέσα από τον ετήσιο κρατικό προϋπολογισμό στη βάση των ετήσιων αναγκών εντός τριμήνου από την ανάληψη της Προεδρίας του με την κατάθεση Νομοσχεδίου στη Βουλή και αν χρειαστεί με συμπληρωματικό προϋπολογισμό.

Για τούτο και ήδη έχει αναλάβει πρωτοβουλία σε μια προσπάθεια να εξευρεθεί συναινετική τοποθέτηση για έγκριση ψηφίσματος της Βουλής που θα καλεί την Κυβέρνηση να υλοποιήσει τη δέσμευση που ανέλαβε με την επιστολή του Υπουργού Οικονομικών στον Πρόεδρο της Βουλής.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει διττό σκοπό. Πρώτο και κύριο να αρθεί η κατάφορη αδικία εις βάρος των πολιτών και δεύτερο να αποκατασταθεί η αξιοπιστία και το κύρος τόσο της Κυβέρνησης όσο και της Βουλής.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Κούρεμακαταθέσεων #ΤαμείαΠρονοίας

0 views0 comments