Κυπριακό / Ενδιάμεση λύσηΚυπριακό

Από πλευράς του κ. Αναστασιάδης υπάρχει διάψευση ότι αποδέχεται ενδιάμεση λύση στο Κυπριακό. Επειδή ο κ. Αναστασιάδης δεν λέει την αλήθεια, τον καλώ να δώσει στην δημοσιότητα το πρακτικό της συνάντησης τους με τον κ.Αιντα ή εάν θέλει αποσπασματικά συγκεκριμένες σελίδες που αποδεικνύουν ότι ο ίδιος ομολογεί ότι στο Κρανς Μοντάνα είχε μεταβεί για να διαπραγματευθεί στρατηγική ενδιάμεση λύση, δηλώνοντας ο ίδιος σε αυτήν την συνάντηση ότι οι λεπτομέρειες της λύσης θα συζητούντο μετά την επίτευξη ενδιάμεσης λύσης.

Δεν μπορεί ο κ.Αναστασιάδης να αποκρύβει την αλήθεια από τον Κυπριακό λαό.

Το έγγραφο-πρακτικό αυτής της συνάντησης ο ίδιος το διέρρευσε σε 50 φίλους και υποστηρικτές του και σήμερα είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο.

Εάν λοιπόν σέβεται τον Κυπριακό λαό πρέπει ας το δώσει στην δημοσιότητα για να κρίνει ο Κυπριακός λαός, οι Κύπριοι πολίτες ποιος λέει την αλήθεια.

Δεν προσφέρεται το Κυπριακό για επανάληψη των ίδιων λαθών και είναι ξεκάθαρο από αυτό το πρακτικό με όσα δηλώνει ο κ.Αναστασιάδης και με όσα αποκαλύπτει ο κ.Αίντα πως στην περίπτωση που επανεκλεγεί ο κ.Αναστασιάδης θα συνεχίσει από εκεί που διακόπηκαν οι συνομιλίες, όπως ο ίδιος δήλωσε, και κατά συνέπεια στο τραπέζι θα παραμείνει η επίτευξη ενδιάμεσης λύσης.

Αυτή είναι η πραγματικότητα που πρέπει να γνωρίζουν οι Κύπριοι πολίτες όταν στις 28 Ιανουαρίου θα κληθούν να επιλέξουν τον επόμενο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επανεκλογή του κ. Αναστασιάδη θα οδηγήσει σε συνέχεια της Διάσκεψης του Κρανς Μοντάνα και στο δίλημμα επίτευξης, είτε λύσης τουρκικών προδιαγραφών, είτε ένα οριστικό αδιέξοδο και ταφόπλακα στην εθνική μας υπόθεση.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΚρανςΜοντανά #Αναστασιάδης

1 view0 comments