Ανακοίνωση Συμμαχίας Νέων για την ανακύρηξη του ΨευδοκράτουςΣυμμαχία Νέων

Η Συμμαχία Νέων καταδικάζει την ανακήρυξη του ψευδοκράτους στις κατεχόμενες από τον τουρκικό στρατό περιοχές της Κύπρου μας, από 15 Νοεμβρίου του 1983. Η σημαία της ντροπής του ψευδοκράτους στον Πενταδάκτυλο, μας καλεί να συνεχίσουμε τον αγώνα για την ελευθερία της πατρίδας μας.

Η νεολαία της Συμμαχίας Πολιτών θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τη συνέχιση της Κυπριακής Δημοκρατίας, για ένα δίκαιο, δημοκρατικό, Ευρωπαϊκό Κράτος που θα διασφαλίζει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες σε όλους τους νόμιμους πολίτες του, χωρίς παρεκκλίσεις και αποκλεισμούς.

Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά, το ψευδοκράτος παραμένει ένα παράνομο αποσχιστικό έκτρωμα χωρίς οποιαδήποτε διεθνή αναγνώριση. Η Τουρκία, θέλει να καταστήσει το σύνολο της Κύπρου προτεκτοράτο.

Η ανάγκη για μια νέα στρατηγική που θα ανατρέπει τους τουρκικούς σχεδιασμούς και θα καταργεί στην πράξη το παράνομο μόρφωμα στα κατεχόμενα εδάφη μας, είναι η μόνη στρατηγική επιλογή για την επιβίωση μας.

Οι νέοι και νέες της Συμμαχίας Νέων θα δώσουμε το παρόν μας στις μάχες για μια πατρίδα ελεύθερη , δίκαιη και ανεξάρτητη.

Γιατί για εμάς η Κυπριακή Δημοκρατία είναι αδιαπραγμάτευτη.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΣυμμαχίαΝέων #Ψευδοκράτος #Ανακύρηξητουψευδοκράτους

2 views0 comments