Συνάντηση Γ. Λιλλήκα με το κόμμα "Εγώ ο Πολίτης"Εγώ ο Πολίτης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΛΛΗΚΑΣ

Στόχος μας ο εκσυγχρονισμό και η πρόοδος και της κοινωνίας και του κράτους έτσι ώστε η Κύπρος να καταστεί πραγματικά ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος, ένα κράτος δικαίου όπου η δημόσια υπηρεσία θα είναι υπηρέτης των πολίτων και όχι δεσπότης των πολιτών.

Είχα τη χαρά σήμερα να συναντήσω τον Πρόεδρο και άλλα ηγετικά στελέχη του νέου πολιτικού κόμματος που εμπλουτίζει το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, του κόμματος «Εγώ ο Πολίτης», το οποίο πρόσφατα έχει εγκριθεί και ξεκίνησε τη δραστηριοποίηση του. Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας αλλά και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται να γίνουν στο κράτος, στις κρατικές διαδικασίες, στις δομές μας, έτσι ώστε να παταχθεί η γραφειοκρατία, να καταπολεμηθεί η διαπλοκή και η διαφθορά η οποία αποτελεί ντροπή για τον τόπο μας.

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε συγκεκριμένες λύσεις που είναι απαραίτητες για να προχωρήσει και η Κυπριακή οικονομία σε μια πορεία ανάπτυξης και όλα γύρω από έναν κεντρικό στόχο, τον εκσυγχρονισμό και πρόοδο και της κοινωνίας και του κράτους και της οικονομίας έτσι ώστε η Κύπρος να καταστεί πραγματικά ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος, ένα κράτος δικαίου του οποίο οι πολίτες θα απολαμβάνουν όλων των δικαιωμάτων τους και όλων των δημοκρατικών ελευθεριών και που το κράτος και η δημόσια υπηρεσία θα είναι υπηρέτης των πολίτων και όχι δεσπότης των πολιτών.

Χαίρομαι γιατί υπάρχουν πάρα πολλές καλές και προοδευτικές προτάσεις που έχουμε ακούσει από το νέο πολιτικό κόμμα. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και να πω ότι κάθε καινούργιο κόμμα αυξάνει τις επιλογές που έχουν οι πολίτες και δημιουργεί συνθήκες βελτίωσης για όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

Ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να συζητήσουμε σε ένα κλίμα όπου και τα ώτα και τα μυαλά ήταν ανοιχτά

Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να φιλοξενηθούμε από τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών και τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Γιώργο Λιλλήκα. Ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να συζητήσουμε σε ένα κλίμα όπου και τα ώτα και τα μυαλά ήταν ανοιχτά και από τις δυο πλευρές. Θίξαμε και συνοψίσαμε θέματα για τα οποία είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι όπως το θέμα της διαφθοράς, της εσωτερικής διακυβέρνησης , της παιδείας του πολιτισμού και με μεγάλη χαρά είδαμε ότι κάποιες ιδέες και απόψεις που εκφράστηκαν από τη Συμμαχία Πολιτών είναι πλησίον των δικών μας.

Με αυτή την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον κ. Λιλλήκα για τις εκλογές. Ευχόμαστε όλες του οι προσπάθειες να καταλήξουν για το καλό της Κύπρου.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΕγώοΠολίτης #Ρωσικόκόμμα

1 view0 comments