Να διορισθεί ανεξάρτητη ερευνητική επιτροπή για το θέμα της διαρροής των θεμάτωνΟι δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας περί ανθρώπινου λάθους αναφορικά με την διαρροή των θεμάτων των εξετάσεων για τους εκπαιδευτικούς, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι για μια ακόμα φορά έχουμε ένα αποκαρδιωτικό πόρισμα και ένα αποκαρδιωτικό αποτέλεσμα ερευνών για κάτι το οποίο συγκλόνισε την κυπριακή κοινωνία.

Η διασύνδεση λειτουργών του Κράτους με ιδιωτικά εκπαιδευτήρια- φροντιστήρια που σχετίζονται με την διδασκαλία θεμάτων που αποτελούσαν αντικείμενο των εξετάσεων μεταφράστηκε για την Κυβέρνηση του κ. Αναστασιάδη σε ανθρώπινο λάθος. Με τέτοια πορίσματα όχι μόνο δεν πατάσσεται η διαπλοκή και η διαφθορά αλλά αντίθετα δημιουργούντο προϋποθέσεις για συνέχιση της και για περαιτέρω άνθιση της στην Κύπρο.

Η δικά μας απαίτηση είναι όπως διορισθεί Ανεξάρτητη ερευνητική Επιτροπή που θα πληροί όλα τα εχέγγυα της αντικειμενικότητας και της ανεξαρτησίας για να μπορεί να διεξάγει μια πραγματικά και σε βάθος διερεύνηση του θέματος. Οι όποιο ένοχοι θα πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Διαρροήθεμάτων #ΥπουργείοΠαιδείας

2 views
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης