Υπόθεση υπαλλήλου Σχολικής ΕφορείαςΓια ακόμα μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της Κυβερνητικής αναλγησίας και της γνωστής συνταγής της να πετάει το μπαλάκι των ευθυνών από πάνω της.

Η τραγικότητα στην υπόθεση της υπαλλήλου σε Σχολική Εφορεία που εμπλέκεται σύμφωνα με όσα κατέγραψε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, δεν είναι μόνο ότι συνέχιζε να εργάζεται με ανήλικα παιδία, αλλά ουδείς εκ των αρμοδίων φορέων και θεσμών δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες απομάκρυνσής της.

Πως είναι δυνατό να μην έχουν απαγγελθεί κατηγορίες μετά την σαφή ανάμειξη της σε κακοποίηση σύμφωνα με την καταδικαστική απόφαση;

Γιατί ο Υπουργός Δικαιοσύνης και η Γενική Εισαγγελία δεν παρενέβησαν για να παυθεί από τα καθήκοντά της αφού παραδέχτηκε ενεργό εμπλοκή;

Επειδή η κοινωνική αναστάτωση είναι μεγάλη και είναι πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα, η Συμμαχία Πολιτών καλεί τους αρμοδίους να μην κρύβονται πίσω από προσχήματα και να δώσουν απαντήσεις.

Δυστυχώς, επί ημερών διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη η ευθυνοφοβία και η στρεβλότητα έχει γίνει καθημερινότητα και η κοινωνία νοιώθει το Κράτος αδύναμο να την προστατεύσει.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Σεξουαλικήκακοποίηση #Κακοποίησηανηλίκων

0 views
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2019 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης