ΓΕΣΥ - Ο εγκληματικός παραλογισμόςΓΕΣΥ

Είναι πλέον εγκληματικό αυτό που συμβαίνει γύρω από το σοβαρό ζήτημα του ΓΕΣΥ. Την ώρα που συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται ή χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας της έλλειψης ΓΕΣΥ κάποιοι επιχειρούν να παρουσιαστούν ως υποστηρικτές του μονοασφαλιστικού.

Είναι ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος που στο παρά πέντε της ψήφισης των νομοσχεδίων του ΓΕΣΥ πίεζε για τη λεγόμενη ενδιάμεση λύση με την εμπλοκή των ασφαλιστικών εταιρειών.

Είναι ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου που μηχανευόταν τρόπους να εξυπηρετήσει τις ασφαλιστικές εταιρείες. Είναι ο Υπ. Οικονομικών που εξέφρασε ανοιχτά τη διαφωνία του στην απόφαση της κυβέρνησης για μονοασφαλιστικό ΓεΣΥ.

Είναι, ασφαλώς η απαίτηση των πολιτών που τους ανάγκασε τελικά να υπερψηφίσουν τα νομοσχέδια του ΓΕΣΥ. Και δυστυχώς είναι οι ίδιοι που επιχειρούν τώρα να δημιουργήσουν πρόβλημα για να εξυπηρετήσουν τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα

Προφανώς βάζουν πιο πάνω από την υγεία των πολιτών τα 100 εκατομμύρια ευρώ που θα κερδίζουν ετησίως οι ασφαλιστικές εταιρείες από το πολυασφαλιστικό.

Για εμάς, το θέμα της υγείας είναι εθνική υπόθεση. Για τούτο επιβάλλεται, μακριά από λαϊκισμούς, να προσπαθήσουμε όλοι να κρατήσουμε τα χρονοδιαγράμματα για την υλοποίηση του ΓΕΣΥ.

Όχι προς άγρα ψήφων, όχι για εξυπηρέτηση των διαπλεκόμενων οικονομικών συμφερόντων να μείνει εγκλωβισμένη η διαδικασία υλοποίησης του ΓΕΣΥ.

#ΓΕΣΥ #ΣυμμαχίαΠολιτών

1 view0 comments