Οι κυβερνώντες δεν μπορούν να διορθώσουν μέσα σε 85 μέρες όσα δημιούργησαν τα τελευταία 5 χρόνιαΔιαγραφές χρεών σωματείων

Ο λαός παρακολουθεί άναυδος τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και την κυβέρνηση του να επιδίδεται σε ένα ρεσιτάλ παλαιοκομματισμού τις τελευταίες ημέρες, με παροχές και υποσχέσεις άνευ προηγουμένου.

Η κυβέρνηση που ταυτίστηκε με το κούρεμα και την φτωχοποίηση του λαού μας, έρχεται να εξαγγείλει παραμονές των εκλογών χριστουγεννιάτικη παροχή 100 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους αλλά και εξόφληση χρεών σε ποδοσφαιρικά σωματεία ύψους 20 εκατομμυρίων.

Την ίδια ώρα, τάζει διαγραφή χρεών προς το τμήμα υδάτων σε κοινότητες και θυμάται φόρμουλες για τους κουρεμένους της Λαϊκής, οι οποίοι ήταν τα θύματα της δικής τους διακυβέρνησης.

Είναι καιρός να αντιληφθούν οι κυβερνώντες και ο κύριος Αναστασιάδης, ότι δεν μπορούν να διορθώσουν μέσα σε 85 μέρες όσα οι ίδιοι δημιούργησαν τα τελευταία 5 χρόνια.

Ο Νίκος Αναστασιάδης απλά επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για πολιτικό παλιάς κοπής με αναχρονιστική πολιτική κουλτούρα και θα πρέπει να αντιληφθεί ότι ο λαός δεν εξαγοράζεται με εξαγγελίες της τελευταίας στιγμής.

Η απάντηση στον παλαιοκομματισμό και στις τακτικές του παρελθόντος θα δοθεί στις 28 του Γενάρη.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Διαγραφέςχρεών #Σωματεία

4 views0 comments