Ανεπάρκεια υποψηφίων να προσέλθουν σε τηλεοπτικά debate!Την ανεπάρκεια τους προσπαθούν να κρύψουν ορισμένοι υποψήφιοι Προέδροι της Δημοκρατίας, αρνούμενοι να προσέλθουν σε προεκλογικά τηλεοπτικά ντιπέιτ (τηλεμαχίες).

Ο κ. Αναστασιάδης με το πρόσχημα ότι είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας (επιλεκτικά παραβλέπει ότι είναι υποψήφιος), θεωρεί ότι θίγει τον θεσμό του Προέδρου αν εμφανιστεί σε τηλεμαχία και αποδέχεται το πολύ μια. (Μπορούμε να του παραθέσουμε σωρεία ενεργειών του, που έθιξαν το αξίωμα που κατέχει.)

Ο κ. Παπαδόπουλος κρύβεται πίσω από τον κ. Αναστασιάδη, δηλώνοντας ότι θα αποδεχτεί να προσέλθει σε ντιπέιτ μόνο όταν θα παρευρίσκεται και ο κ. Αναστασιάδης.

Όλα αυτά είναι φτηνές δικαιολογίες.

Είναι αδιανόητο και αντιδημοκρατικό απέναντι στους ψηφοφόρους να διενεργηθεί μόνο ένα ντιπέιτ για τις Προεδρικές Εκλογές του 2018.

Καλούμε τους τηλεοπτικούς σταθμούς να διοργανώσουν όσο το δυνατό περισσότερες τηλεμαχίες, έτσι ώστε οι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν και να συγκρίνουν όλους τους υποψήφιους. Εκεί και όπου κάποιοι αρνούνται ή φοβούνται να προσέλθουν, τότε να μείνει η καρέκλα τους άδεια.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΓιώργοςΛιλλήκας #Τηλεμαχία #Ντιπέιτ #Debate #Προεδρικές2018 #Προεδρικέςεκλογές

1 view
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης