Ο Νίκος Αναστασιάδης παραποιεί τα γεγονόταΝίκος Αναστασιάδης

O πρόεδρος Αναστασιάδης δεν παραδέχεται και πάλι ότι έκανε λάθος που πήγε στο Μοντ Πελεράν και στις δύο διασκέψεις που ακολούθησαν χωρίς καμία προετοιμασία και με προδιαγεγραμμένη την αποτυχία.

Ο Νίκος Αναστασιάδης δεν λέει την αλήθεια και παραποιεί τα γεγονότα. Δεν είναι ο Γενικός Γραμματέας που τον προσκάλεσε, αλλά ο ίδιος μαζί με τον Μουσταφά Ακιντζή ,μετά το δείπνο της 1ης Δεκεμβρίου που ζήτησαν από τα Ηνωμένα Έθνη την σύγκλιση Διεθνούς Διάσκεψης. Και το έκανε μάλιστα, δεσμεύοντας και την Ελληνική Κυβέρνηση χωρίς καμία εκ των προτέρων διαβούλευση.

Δεν αποτελεί δικαιολογία για τον κύριο Αναστασιάδη ότι προειδοποιούσε για κακή κατάληξη λόγω έλλειψης προετοιμασίας. Ο ηγέτης όταν γνωρίζει ότι οι πράξεις του θα οδηγήσουν σε λάθος αποτέλεσμα, τότε τις αποφεύγει και προτείνει κάτι άλλο. Δεν αποτελεί δικαιολογία ότι τον παρακάλεσαν να παραστεί. Το μόνο που αποδεικνύει είναι πως είναι επιρρεπής σε πιέσεις.

Για ακόμα μια φορά αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες του και αυτοδιαψεύδεται ο Νίκος Αναστασιάδης, αφού παρά τα όσα δηλώνει σήμερα, σε συνομιλίες του με εκπροσώπους των Ηνωμένων Εθνών έχει παραδεχτεί το λάθος του. Αύριο θα δώσουμε και συγκεκριμένες αποδείξεις επί τούτου.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΝίκοςΑναστασιάδης #ΜοντΠελεράν

1 view0 comments