Επίσκεψη Γ. Λιλλήκα στο Γενικό Νοσοκομείο ΛεμεσούΓενικό Νοσοκομείο Λεμεσού


Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

Από την περιοδεία μας στα κρατικά νοσηλευτήρια βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι ενώ βρισκόμαστε ένα σκαλοπάτι πριν από την έναρξη εφαρμογής της πρώτης φάσης του ΓΕΣΥ, επείγει το ταχύτερο δυνατό να ξεκινήσει η στελέχωση τους σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Επείγει επίσης να γίνει ένα χρονοδιάγραμμα για την δημιουργία ή την επέκταση της υποδομής των κρατικών νοσηλευτηρίων και του εμπλουτισμού τους σε τεχνολογία έτσι ώστε να μπορούν τα κρατικά μας νοσηλευτήρια με την εφαρμογή του ΓΕΣΥ να εμπλακούν σε έναν υγιή ανταγωνισμό με τον ιδιωτικό τομέα.

Δεν θα πρέπει να αφεθούν να μπουν στο νέο περιβάλλον με την υφιστάμενη υποδομή και με ελλείψεις σε ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό.

Κάτι τέτοιο θα αποβεί μοιραίο για τα κρατικά μας νοσηλευτήρια.

Για αυτό και όσον μας αφορά , όπως μέχρι σήμερα συνεργαστήκαμε με τον Υπ. Υγείας θα το πράξουμε και τώρα σε μια προσπάθεια να βοήσουμε, να συμβάλλουμε στο να διαμορφωθεί ένα χρονοδιάγραμμά που θα οδηγήσει στην επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων, έτσι ώστε να είναι έτοιμα τα κρατικά νοσηλευτήρια αλλά και ταυτόχρονα και κυρίως να μπορούν οι ασθενείς να εξυπηρετούνται σε σύντομο χρόνο για έχουν την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών που το δικαιούνται.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΓενικόΝοσοκομείο #ΓΕΣΥ #Υγεία

0 views0 comments