Παραιτήσεις ιατρών από τα κρατικά νοσηλευτήριαΚρατικά νοσηλευτήρια

Τα κρατικά μας νοσηλευτήρια καταφέρνουν να κρατηθούν εξαιτίας της σκληρής δουλειάς που κάνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Παρά τον μεγάλο όγκο των ασθενών που απευθύνονται στα κρατικά νοσηλευτήρια λόγω της κρίσης και του μειωμένου αριθμού προσωπικού η διάθεση για προσφορά των γιατρών και των νοσηλευτών δίνει παράταση ζωής στα κρατικά νοσοκομεία.

Οι παραιτήσεις των γιατρών αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό λόγο επίσπευσης της υλοποίησης του ΓΕΣΥ. Ως Συμμαχία Πολιτών επαναλαμβάνουμε ότι για εμάς το θέμα της υγείας είναι εθνική υπόθεση.

Για αυτό καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και όλα τα επιτελεία να αφήσουν το θέμα της υγείας μακριά από τις προεκλογικές σκοπιμότητες. Πρέπει όλοι να αφήσουμε την εύκολη κριτική και να εγκύψουμε με σοβαρότητα και πνεύμα συναίνεσης στο σοβαρό αυτό ζήτημα ώστε να κρατήσουμε τα χρονοδιαγράμματα για την υλοποίηση του ΓΕΣΥ.

Επιβάλλεται να θέσουμε το κοινό καλό πάνω από τα όποια προσωπικά ή πολιτικά ζητήματα ή σκοπιμότητες εάν θέλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των ασθενών και των πολιτών.

#ΣυμμαχίαΠολιτών

1 view0 comments