Δηλώσεις Μαλά περί κενού περιεχομένου συζήτησης ΔΔΟΣταύρος Μαλάς

Ο κ. Μαλάς με τις χθεσινές του δηλώσεις, μας αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει ποιο είναι το περιεχόμενο της ΔΔΟ και μας είπε ότι θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσουμε το κείμενο της λύσης του Κυπριακού και μετά να πάμε στην ερμηνεία του κειμένου. Πρόκειται για δηλώσεις που προκαλούν πολλά ερωτηματικά και ταυτόχρονα γεννούν και ανησυχία. Να υπολογίσουμε ότι όταν υποστήριζε το σχέδιο Ανάν, όταν υποστήριζε για τεσσεράμισι χρόνια τον κ. Αναστασιάδη στις μονομερείς του υποχωρήσεις , όταν υποστήριξε τις συγκλίσεις του κ. Αναστασιάδη, δεν γνώριζε τι περιλάμβαναν;

Θα λύσει το Κυπριακό με ασάφειες ο κ. Μαλάς;

Τι σημαίνει να συμφωνήσουμε το κείμενο και μετά να το ερμηνεύσουμε; Αυτό είναι η λεγόμενη εποικοδομητική ασάφεια με την οποία προσπάθησε παλαιότερα ο λόρδος Χάνεϊ να λύσει το Κυπριακό. Και δυστυχώς διαπιστώνουμε και σε πολλές συγκλίσεις του κ. Αναστασιάδη με τον κ. Ακιντζί ότι υπάρχουν αυτές οι εποικοδομητικές ασάφειες.

Άρα με τις χθεσινές του δηλώσεις ο κ. Μαλάς φαίνεται να συνεχίζει ακριβώς την ίδια γραμμή με τον κ. Αναστασιάδη για τη λύση του Κυπριακού μόνο που παραδέχεται άγνοια για το περιεχόμενο της ΔΔΟ.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΔΔΟ #Περιεχόμενο #Μαλλάς

1 view0 comments