Προεκλογικές αντιπαραθέσεις γύρω από έγγραφοΑνδρέας Αποστόλου

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε δυστυχώς μια έντονη αντιπαράθεση γύρω από το έγγραφο των συνομιλιών. Δυστυχώς το εθνικό μας ζήτημα, το Κυπριακό, γίνεται για άλλη μια φορά πεδίον άγονων προεκλογικών αντιπαραθέσεων με μοναδικό στόχο την προβολή, τον φανατισμό και τη συσπείρωση των κομματικών οπαδών. Αυτές οι αντιπαραθέσεις και οι διαρροές εγγράφων προσφέρουν κακή υπηρεσία στον τόπο μας. Το εθνικό μας ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα, και απαιτείται όσο το δυνατό περισσότερη ομοψυχία για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Για αυτό, απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους υποψήφιους και τα επιτελεία τους όπως σε αυτή την προεκλογική επιδείξουμε όλοι πολιτικό πολιτισμό και ήθος μέσα από γόνιμες συζητήσεις και υποβολή προτάσεων. Εμείς υποβάλλαμε συγκεκριμένη αναλυτική πρόταση στο Εθνικό Συμβούλιο τον Φεβρουάριο του 2015. Καλούμε όλους να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις στο αρμόδιο σώμα, στο Εθνικό Συμβούλιο ώστε μέσα από τις δημόσιες και μη συζητήσεις να ανταλλάξουμε σκέψεις και ιδέες ώστε να γίνουμε ωφέλιμοι για τον τόπο και τους πολίτες.

Ταυτόχρονα, καλούμε τα κόμματα και τα πολιτικά πρόσωπα, να εγκύψουν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες και να καταθέσουμε όλοι τις προτάσεις μας ενώπιον των πολιτών. Οι πολίτες έχουν κριτήριο και ξεχωρίζουν την παραγωγή πολιτικής από τον λαϊκισμό.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Προεκλογικέςαντιπαραθέσεις #Προεδρικές2018

1 view0 comments