Συνάντηση Γ. Λιλλήκα με τον Δήμαρχο Λάρνακας κ. ΒύραΔήμαρχος Λάρνακας κ. Βύρας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΛΛΗΚΑΣ

Θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο για τη συνάντηση. Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για τα προβλήματα του δήμου και τις προοπτικές της Λάρνακας όπως είναι για παράδειγμα η επέκταση του παραλιακού μετώπου.

Είναι απαράδεκτη η επιμονή της κυβέρνησης να μην εφαρμόζει τις αποφάσεις του Δικαστηρίου για απομάκρυνση των δεξαμενών, εκεί που είναι τα διυλιστήρια, κάτι το οποίο θα απελευθέρωνε μια μεγάλη έκταση και θα άλλαζε το πρόσωπο της Λάρνακας δίνοντας νέες προοπτικές. Ταυτόχρονα συζητήσαμε για τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης η οποία δυστυχώς έχει πλέον σταλώσει, αλλά είναι μια αναγκαιότητα η οποία μετά τις εκλογές θα πρέπει να μπει ξανά στο τραπέζι έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε ένα μεταρρυθμιστικό σχέδιο που θα επιτρέψει στους δήμους μας να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατόν υπηρεσίες στους δημότες αλλά με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Συζητήσαμε και ανταλλάξαμε επίσης απόψεις και για ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες όπως τα ζητήματα σκανδάλων, διαπλοκής αλλά και τα αποχετευτικά που είναι μια πονεμένη ιστορία που δημιουργεί δικαιολογημένο θυμό ανάμεσα στους πολίτες. Άποψη μας είναι ότι σε αυτό το ζήτημα πρέπει να υπάρξει μηδενική ανοχή. Μέσα από το διάλογο με τους πολίτες, βγαίνει το μήνυμα, ότι οι ένοχοι που εμπλέκονται σε σκάνδαλα σε βάρος του δημοσίου, θα πρέπει η Πολιτεία να μην αρκείται στη καταδίκη τους αλλά να επιμένει στο να επανακτά τα χρήματα τα οποία έχουν οικειοποιηθεί μέσω της διαπλοκής και της διαφθοράς.

Με αυτές τις πρωτοβουλίες εμείς ευελπιστούμε να κατανοήσουμε περισσότερο τις ανάγκες των δήμων, καθώς είναι η πιο κοντινή κυβέρνησή στους πολίτες και θα πρέπει από κοινού να βρούμε τους τρόπους εκείνους που θα ενισχυθούν οι δήμοι μέσα από σύγχρονες και διαφανείς διαδικασίες για να εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τους πολίτες .

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που καλωσορίσαμε στο Δήμο μας το φίλο, υποψήφιο Πρόεδρο κ. Γιώργο Λιλλήκα. Ακριβώς όπως ανέφερε ο φίλος Γιώργος συζητήσαμε τα προβλήματα της πόλης, ζητήσαμε τη βοήθεια το σε μια σειρά από θέματα τα οποία έχουμε ως προτεραιότητα με κυριότερο το θέμα της μετακίνησης των δεξαμενών. Πρόκειται για ένα ζήτημα που ζητούμε τη βοήθεια και τη στήριξη όλων, έτσι ώστε επιτέλους να τελειώσει. Συζητήσαμε ακόμη για θέματα της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης και θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Κλείνοντας αυτό που θέλω να αναφέρω είναι ότι η πόλη μας είναι πάντα πρόθυμη να υποδεχτεί ανθρώπους οι οποίοι νοιάζονται και ενδιαφέρονται για το Δήμο Λάρνακας. Να ευχηθούμε του Γιώργου καλή επιτυχία στις εκλογές και όπως λέμε σε κάθε υποψήφιο, εμείς τους θέλουμε όλους και την επόμενη ημέρα των εκλογών δίπλα μας, συμπαραστάτες στους στόχους τους οποίους έχουμε. Είμαι σίγουρος ότι με τον φίλο Γιώργο θα το έχουμε αυτό.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Λάρνακα #ΔήμαρχοςΛάρνακας #ΓιώργοςΒύρας #ΓιώργοςΛιλλήκας

1 view0 comments