Επίσκεψη Γ. Λιλλήκα στο Γενικό Νοσοκομείο ΛευκωσίαςΓενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας


Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Κατά την επίσκεψη μας στο Γενικό Νοσοκομείο είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό αλλά και με τους ασθενείς. Διαπιστώνουμε ότι τα κρατικά μας νοσηλευτήρια καταφέρνουν να κρατηθούν εξαιτίας της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Παρά τον μεγάλο όγκο των ασθενών που απευθύνονται στα κρατικά νοσηλευτήρια λόγω της κρίσης και του μειωμένου αριθμού προσωπικού, η καλή θέληση, η διάθεση για προσφορά των γιατρών και των νοσηλευτών αναγνωρίζεται και από τους ασθενείς. Και αυτό είναι πολύ θετικό.

Για εμάς, το θέμα της υγείας είναι εθνική υπόθεση. Θέλω να ελπίζω ότι μακριά από λαϊκισμούς, μακριά από δημαγωγίες, μακριά αν θέλετε από την εύκολη κριτική, όλοι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και σε συνεργασία, να συναινέσουμε όλοι τόσο οι υποψήφιοι, όσο και οι πολιτικές δυνάμεις αλλά και οι επαγγελματικές οργανώσεις και η Κυβέρνηση, έτσι ώστε να κρατήσουμε τα χρονοδιαγράμματα για την υλοποίηση του ΓΕΣΥ.

Η λύση είναι μια και είναι το Γενικό Σχέδιο Υγείας. Θα χρειαστεί πολλή καλή θέληση, πνεύμα συμβιβασμού και συναίνεσης, θα χρειαστεί να θέσουμε το κοινό καλό πάνω από τα όποια προσωπικά ή πολιτικά ζητήματα ή σκοπιμότητες εάν θέλουμε όντως να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των ασθενών και να προσφέρουμε στους κύπριους πολίτες τις καλύτερες δυνατές ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΓενικόΝοσοκομείο #Λευκωσία #Υγεία

2 views0 comments