Αποτυχημένη πολιτική ηγεσιών ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ και ερασιτεχνισμοί ακόμη και στο copy-pasteΑναστασιάδης-Παπαδόπουλος

Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος κατηγορεί τον κ. Αναστασιάδη ότι αντιγράφει την στρατηγική του. Φυσικά ο πρώτος διδάξας της τακτικής της αντιγραφής και οικειοποίησης πολιτικών θέσεων και προτάσεων είναι ο ίδιος ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος συνεχίζει με τον πιο προκλητικό και αλαζονικό τρόπο να αντιγράφει σχεδόν αυτολεξεί τις προτάσεις που καταθέτει και παρουσιάζει ο Γιώργος Λιλλήκας εδώ και χρόνια.

Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα έκπληκτοι να προσπαθεί να οικειοποιηθεί τις προτάσεις του Γιώργου Λιλλήκα που κατέθεσε τον Φεβρουαρίου του 2015 στο εθνικό συμβουλίου.

Για λόγους αρχής αλλά και αξιοπρέπειας δημοσιεύουμε σήμερα και επισυνάπτεται στην ανακοίνωση το έγγραφο 72 σελίδων που κατέθεσε ο Γιώργος Λιλλήκας :

"Πρόταση Στρατηγικού Σχεδιασμού για ανατροπή της κατοχής μέσα από τη λύση του Κυπριακού."

Η λεγόμενη νέα στρατηγική του Νικόλα Παπαδόπουλου είναι μια προσπάθεια κακής αντιγραφής της πρότασης του Γιώργου Λιλλήκα. Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσουμε και συγκεκριμένα σημεία που ο Νικόλας Παπαδόπουλος και το επιτελείο του έχουν αντιγράψει από το πιο πάνω έγγραφο αλλά και από άλλες προτάσεις που κατά καιρούς κατέθεσε ο Γιώργος Λιλλήκας.

Την αλλαγή δεν μπορούν να την φέρουν όσοι διακατέχονται από τέτοιες νοοτροπίες.

Η αποτυχημένη πολιτική του Νίκου Αναστασιάδη στο κυπριακό είχε ως αποτέλεσμα σήμερα η Κυπριακή Δημοκρατία να βρίσκεται σε ρόλο απολογητή. Η πατρίδα μας χρειάζεται πρόεδρο με αποδεδειγμένες γνώσεις, ικανότητες και εμπειρία. Χρειάζεται Πρόεδρο που να μπορεί να σχεδιάζει αλλά και να εφαρμόζει στρατηγικές.

Ούτε την αποτυχημένη πολιτική των ηγεσιών ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ χρειάζεται αλλά ούτε και τους ερασιτεχνισμούς και την απειρία πολιτικών του copy - paste.


#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΝίκοςΑναστασιάδης #ΝικόλαςΠαπαδόπουλος #ΔΗΣΥ #ΑΚΕΛ #ΔΗΚΟ #Στρατηγική #Κυπριακό

1 view0 comments