Πρόκληση ΣοσιαλιστώνΑνδρέας Θεμιστοκλέους

Για πολλοστή φορά οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές, έμπρακτα, αποδεικνύουν πόσο φιλότουρκοι είναι. Την ώρα που υποδέχονταν τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ταυτόχρονα υποδέχονταν Τουρκοκύπριους ψευδοβουλευτές δίνοντας τους υπόσταση βουλευτών με επίσημες συναντήσεις, για να θέσουν το θέμα της εκπροσώπησης της τουρκοκυπριακής κοινότητας στο Ευρωκοινοβούλιο, τον τερματισμό του «εμπάργκο» και το απευθείας εμπόριο από τα κατεχόμενα προς τη Ε.Ε.

Δυστυχώς οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές εργολαβικά υποσκάπτουν την Κυριακή Δημοκρατία.

Τον Οκτώβριο του 2014 η Σοσιαλιστική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αρνήθηκε να συναινέσει στη συζήτηση και καταδίκη της τουρκικής προκλητικότητας στην Κυπριακή ΑΟΖ, ακόμα και μετά την προσωπική συνάντηση του κ. Ομήρου με τον Μάρτιν Σουλτς.

Τον Ιούλιο του 2015 ο Σοσιαλιστής κ. Μάρτιν Σουλτς, υποδέχτηκε τον κ. Ακιντζί ωσάν να ήταν επίσημος αξιωματούχος ενός νόμιμου κράτους και στη συνέχεια έδωσε κοινή δημοσιογραφική διάσκεψη με τον κ. Ακιντζί δίνοντας του έτσι υπόσταση Προέδρου ή Πρωθυπουργού ενός νόμιμου κράτους.

Τον Φεβρουάριο του 2016 κατά τη συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Σοσιαλίστρια Ευρωβουλευτής Κάτι Πίρι προέβη σε προκλητική και απαράδεκτη αναφορά για «δυο προέδρους» στην Κύπρο και σε «σημεία διέλευσης συνόρων».

Τον Μάρτιο του 2016 ο Σοσιαλδημοκράτης Μάρτιν Σουλτς κατά την επίσημη του επίσκεψη στην Κύπρο, πήγε στα κατεχόμενα εδάφη μας και συνάντησε τον κ Ακιντζί στο λεγόμενο προεδρικό μέγαρο.

Και δυστυχώς ο κατάλογος με τις απαράδεκτες ενέργειες των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών δεν έχει τέλος και θα έπρεπε να αποτελέσει καμπανάκι κινδύνου και όχι αιτία εναγκαλισμών.

Δεν αλλάζει η πολιτική των σοσιαλιστών με συναντήσεις του ποδαριού, στους διαδρόμους και στα πεζοδρόμια για λόγους φωτογράφησης.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΑνδρέαςΘεμιστοκλέους #Σοσιαλιστές

2 views0 comments