Συνάντηση Γ. Λιλλήκα με Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ν. ΝικολαϊδηΔήμαρχος Λεμεσού

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Είναι με μεγάλη χαρά που υποδεχόμαστε σήμερα τον υποψήφιο Πρόεδρο της Κ.Δ κ. Γιώργο Λιλλήκα ο οποίος θέλησε να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν στο Δήμο μας, τόσο τα εξωτερικά όσο και τα εσωτερικά θέματα. Θέματα του εκσυγχρονισμού του Δήμου, θέματα ανάπτυξης, θέματα που αφορούν στον πολιτισμό, αλλά και τις υπηρεσίες του Δήμου. Σκοπός του διαλόγου είναι η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για τα μεγάλα θέματα που αφορούν το Δήμο και τη Λεμεσό γενικότερα.

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΔ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΛΛΗΚΑ

Οι προτάσεις που έχουμε για τη μεταρρύθμιση εξυπηρετούν το στόχο της καλύτερης δυνατής προσφοράς ποιότητας υπηρεσιών στους δημότες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω με τη σειρά μου τον Δήμαρχο Λεμεσού. Ως υποψήφιος δίνω ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα που αφορούν στη τοπική αυτοδιοίκησης. Είναι η πιο κοντινή Κυβέρνηση στους πολίτες. Επειδή έχει μείνει ανοιχτό το θέμα της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι ένα θέμα το οποίο συζητούμε και αποτελεί ένα θέμα το οποίο θέλουμε να προωθήσουμε με ένα απώτερο στόχο: η μεταρρύθμιση θα πρέπει να εξυπηρετεί το στόχο της καλύτερης δυνατής προσφοράς ποιότητας υπηρεσιών στους δημότες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις όσον αφορά στη μεταρρύθμιση.

Ο Δήμος της Λεμεσού είναι, θα έλεγα, ο πιο δυναμικά αναπτυσσόμενος Δήμος της Κύπρου. Και χαίρομαι γιατί θα δοθεί έμφαση πλέον όχι μόνο στο παραλιακό μέτωπο αλλά και στο εσωτερικό της πολύς και στις συνοικίες για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και κάποια προβλήματα τα οποία μας έχουν εγείρει κάποιες περιοχές του Δήμου Λεμεσού όπως το έργο ανάπλασης του δρόμο Καβάζογλου και Μισιαούλη με στόχο να εξευρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις. Δηλαδή από τη μια να γίνει το έργο της ανάπλασης και από την άλλη να διατηρηθεί η εμπορικότητά του δρόμου.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΔήμαρχοςΛεμεσού #ΝίκοςΝικολαϊδης #Τοποικήαυτοδιοίκηση

0 views0 comments