Ποια νέα στρατηγική κ. Παπαδόπουλε;Με ποιους θεσμούς των Τουρκοκυπρίων προτίθεται να συνάψει εμπορικές συμφωνίες ο Νικόλας Παπαδόπουλος;

Εμπορικές συμφωνίες με τους Τουρκοκύπριους στους τομείς του φυσικού αερίου, του ηλεκτρισμού και των υδάτινων πόρων εισηγείται στη «νέα» του στρατηγική ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος!

Σε σχετική ερώτηση τόνισε μάλιστα ότι θα πρέπει να παραχωρηθεί από την Κυπριακή Δημοκρατία φθηνότερο ρεύμα στα κατεχόμενα για να απεξαρτηθούν οι Τουρκοκύπριοι από την Τουρκία.

Με ποιους θεσμούς των Τουρκοκυπρίων προτίθεται να συνάψει συμφωνίες ο κύριος Παπαδόπουλος;

Με ποια λογική οι Ελληνοκύπριοι φορολογούμενοι να χρηματοδοτούν φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα στους Τουρκοκύπριους;

Πώς ακριβώς ερμηνεύει την υπογραφή εμπορικών συμφωνιών μεταξύ ενός κράτους και ενός παράνομου μορφώματος;

Με ποιο τρόπο διευκολύνει την εξεύρεση λύσης του Κυπριακού και ποιο είναι το «κόστος» που επιβάλλει στην Τουρκία με αυτές του τις «γενναίες» θέσεις του ο κύριος Παπαδόπουλος;

Είναι προφανές ότι ο κύριος Παπαδόπουλος, ούτε Νέα Στρατηγική μπορεί να καθορίσει αλλά ούτε και αυτά τα οποία διακηρύττει μέσα από γραπτό κείμενο μπορεί να υποστηρίξει όταν του υποβάλλονται ερωτήσεις.

Η μόνη ασφαλής επιλογή για αλλαγή στρατηγικής , όπως αυτή έχει κατατεθεί επίσημα στο Εθνικό Συμβούλιο από τον Φεβρουάριο του 2015, είναι η υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΝικόλαςΠαπαδόπουλος #ΝέαΣτρατηγική

3 views
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης