Τηλεοπτική προβολή ποδοσφαιρικών αγώνων

Επιστολή προς την Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών κα. Ελένη Μαύρου απέστειλε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών αναφορικά με την αδυναμία των μικρών σωματείων, συλλόγων και καφενείων να πληρώνουν τα δικαιώματα τηλεοπτικής προβολής ποδοσφαιρικών αγώνων και τα προβλήματα επιβίωσης που προκύπτουν από αυτή την αδυναμία.


Εξαιτίας του γεγονότος ότι ο κ. Λιλλήκας απουσιάζει στο εξωτερικό λόγω υποχρεώσεων της Βουλής, ζήτησε  από την Πρόεδρο της Επιτροπής όπως διαβιβάσει στις διάφορες εταιρείες που έχουν τα δικαιώματα τηλεοπτικής προβολής των ποδοσφαιρικών αγώνων, να εξετάσουν το ενδεχόμενο μείωσης της μηνιαίας συνδρομής για δημόσια προβολή σε μικρά σωματεία, συλλόγους και καφενεία.


Ο κ. Λιλλήκας εισηγείται να εισαχθεί ο θεσμός της κλιμακωτής χρέωσης αναλόγως του μεγέθους και των δυνατοτήτων του κάθε οικήματος-χώρου προβολής. Δηλαδή άλλη πρέπει να είναι η χρέωση για χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν 30 πελάτες και άλλη για χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν μερικές δεκάδες ή και πέραν των 100 πελατών.


Γραφείο Τύπου Συμμαχίας Πολιτών

53 views0 comments