Συμμαχία Πολιτών

Καλώς ορίσατε!

Εδώ γίνεστε συμμέτοχοι στη Δημοκρατία. Ακούγεται η φωνή σας για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν και που σας απασχολούν. Εδώ ενημερώνεστε για τα μικρά και τα μεγάλα θέματα του τόπου μας και όπου οι δικές σας προτάσεις έχουν λόγο και χώρο. Σας ευχόμαστε καλή περιδιάβαση! 

Συμμαχία Πολιτών
Συμμαχία Πολιτών
ΘΕΣΕΙΣ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Τεκμηριωμένες και Ξεκάθαρες θέσεις της Συμμαχίας Πολιτών για το Κυπριακό, την Οικονομία, την Υγεία, την Παιδεία και γενικά θέματα που αφορούν την Κοινωνία και τους πολίτες της πατρίδας μας. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καθημερινές ανακοινώσεις της Συμμαχίας Πολιτών, δηλώσεις αξιωματούχων, ενημέρωση για τις δράσεις του Κινήματος, δελτία τύπου, συνεντεύξεις και γενικές ειδήσεις της Συμμαχίας.

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

Ενημέρωση για το Κοινοβουλευτικό έργο των Βουλευτών της Συμμαχίας Πολιτών, οι συμμετοχές τους στις επιτροπές της Βουλής και γενική ενημέρωση για την παρουσία της Συμμαχίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

πρόσφατα νέα & ανακοινώσεις

Συμμαχία Πολιτών

Γίνε συμμέτοχος στην αλλαγή που θέλεις. Κάνε τη φωνή σου πράξη και ενίσχυσε τη Συμμαχία Πολιτών με τις προτάσεις και τις απόψεις σου!

Εγγραφείτε στον κατάλογο ενημερώσεων μας! Με την εγγραφή σας δηλώνετε ότι δίνετε τη συγκατάθεση σας στη Συμμαχία Πολιτών όπως σας αποστέλλει ενημερωτικό υλικό και ανακοινώσεις.

Thanks! Message sent.